Vier vakantie op het bungalowpark Kastelenhof

Of je nu graag vakantie viert en een rustige bestemming of een actieve bestemming zoekt, op de Veluwe ben je in beide gevallen aan het juiste adres. Bungalowpark Kastelenhof is erg centraal gelegen en biedt voor jong en oud genoeg plezier. Het is een autovrij park, je geniet van een vers eitje met een krant in de ochtend en je overnacht in moderne huisjes die van alle gemakken zijn voorzien. Zo voel je je vanaf het eerste moment helemaal thuis, of je nu langskomt met je hond, met je partner of met het hele gezin. Bekijk de huisjes alvast op kastelenhof.nl.

Welke activiteiten ga jij ondernemen op de Veluwe?

Gaat je voorkeur uit naar een ontspannende vakantie met vele wandeltochten of fietstochten? Of zoek je toch liever de drukte op in de vorm van een citytrip naar een bruisende stad? Vanuit bungalowpark Kastelenhof kun je deze activiteiten en meer ondernemen. Om te weten wat je precies kwijt gaat zijn voor de week dat je vakantie wilt vieren, is het verstandig om alvast een bezoek te brengen aan kastelenhof.nl. Zo weet je direct waar je aan toe bent en je ideale huisje kun je online reserveren.

Vier vakantie met je hond op het bungalowpark

Ben je een echte liefhebber van het outdoor leven en heb je thuis een trouwe viervoeter? In dat geval is de kans groot dat je je hond graag mee wilt nemen naar bungalowpark Kastelenhof. Je hond gaat zich gegarandeerd vermaken in de bossen, bij het water of in de duinen. Maak je maar geen zorgen, honden zijn gewoon toegestaan op het park. Wie weet maakt je hond meteen nieuwe vriendjes! En, minstens zo belangrijk, aan de overkant van het park is een hondenlosloopterrein aanwezig!