Mooie toevoeging aan mijn sneaker-verzameling!

sneaker common projects

Ik heb echt een sneakers-verslaving en daarom heb ik recentelijk ook weer nieuwe gekocht bij Pauw.com. Ze zijn van het merk Common Projects en zijn echt supermooi! Ik was al een tijdje op zoek naar mooie witte leren sneakers en ik ben heel blij dat ik ze nu gevonden heb. Ik heb al veel complimenten gehad van vriendinnen, familie en collega’s en ik draag ze elke dag met veel plezier bij verschillende outfits.

De sneakers die ik heb, zijn de witte Original Achilles Low Sneakers en het zijn dus “lage” sneakers. Dit zijn mijn favoriete type sneakers omdat ik vind dat ze mijn benen en enkels slanker maken. Daarnaast vind ik het sexy als mijn enkels een beetje zichtbaar zijn en dat lukt bij deze Common Projects sneakers natuurlijk erg goed. Ik draag de schoenen bijvoorbeeld graag onder een skinny jeans tot mijn enkels en een leren jasje, maar laatst heb ik ze ook op mijn werk onder een pantalon en blazertje gedragen en dat stond ook mooi. Je kunt de sneakers dus prima zowel in een casual als formele setting dragen. Ze lopen trouwens echt als pantoffels! Ik hoefde ze nauwelijks in te lopen en ze zaten al meteen perfect.

Verder ben ik ook erg te spreken over de goede kwaliteit van de sneakers. Ze zijn namelijk in Italiƫ gemaakt van premium leer en dat merk je ook. Soms krijg je al vrij snel van die lelijke vouwen in leren schoenen die er helaas maar moeilijk uit gaan, maar dat is bij deze Common Projects sneakers gelukkig niet het geval. Die van mij zien er nog uit als nieuw, terwijl ik ze al heel vaak gedragen heb. Het leer is ook makkelijk te onderhouden: ik spray ze om de zoveel tijd in met een speciale spray en vlekjes krijg ik er makkelijk af met een licht vochtig doekje. Wat mij betreft zijn deze prachtige sneakers echt een hele goede toevoeging aan mijn sneaker-verzameling!