Gorilla Wear lifting straps Review

lifting straps

Lifting Straps van Gorilla Wear
Lifting Straps van Gorilla Wear worden gebruikt voor extra ondersteuning tijdens van pulls en deadlifts. Door het gebruik van de Lifting straps kun je zwaardere gewichten tillen zonder dat dit om onnodig energieverlies vraagt. Zo kun je efficiënter en intensiever trainen. De straps helpen je wat meer grip te houden waardoor je zonder moeite je alleen hoeft te focussen op de juiste afwerking van de deadlifts and pulls. Je doet gemakkelijk aan high pulls zonder dat je arm het begeeft vanwege de mate van overspanning. Deze straps zijn ook erg handig bij het doen van krachtoefeningen zoals pulldowns, halteroefeningen en chin-ups.

Specificaties
Onze Gorilla Lifting Straps zijn gemaakt van kwalitatief materiaal, welke zeer lang mee gaat. De lifting straps hebben een pad met een dikte van 5mm. De pad is gemaakt van foam materiaal en biedt veel ondersteuning voor de polsen. De extra brede strap welke 3,8 cm breed us verbeterd en vergroot de grip welke je hebt op de halterstang. De extra lange lengte van de straps welke 60cm lang is zorgt voor een betere omwikkeling om de halterstang. De dubbele stiknaden zorgen ervoor dat de straps lang meegaan en niet rafelen. De lifting straps van Gorilla Wear zijn erg gebruiksvriendelijk en daarom makkelijk in gebruik te nemen. De padded cotton lifting straps zijn ook instelbaar en daardoor aan te passen naar uw eigen wensen voor beter gebruik. De Gorilla Wear lifting straps worden geleverd in de kleur zwart en zijn van katoen gemaakt. Heb jij extra grote handen of juist kleinere handen? Geen nood, one size fits all!

Voor langdurig en optimaal gebruik worden de padded cotton lifting straps van Gorilla Wear aan u verkocht in een handig plastic afsluitbaar etui welke je makkelijk kan blijven gebruiken om de lifting staps in op te bergen. Zo kun je ze makkelijk bij elkaar houden in jouw sporttas zonder ze kwijt te raken.

Omdat wij weten dat je snel van jouw aankoop wilt geniet, garanderen wij van Gorilla Wear jou een snelle verzending binnen 24 uur. Zo kun je snel van jouw aankoop gebruik maken. Ook stellen wij jou in de gelegenheid om het product eerst te bekijken. Binnen 14 dagen kunt u in geval dat nodig is, een retourzending doen. Heb jij een bestelling welke meer dan €99,- bedraagt? Dan geniet je van gratis verzending! Doe vandaag nog jou bestelling en geniet morgen van jouw eigen Gorilla Wear lifting straps.