De keuze van de juiste hypotheek is een keuze voor het leven

hypotheek zwolle

Als u van plan bent een huis te gaan kopen, dan komt in de meeste gevallen ook een daarbij behorende hypotheekaanvraag aan de orde. Zomaar lukraak voor de hypotheek met het laagst mogelijke rentepercentage kiezen lijkt op dat moment mogelijk erg aantrekkelijk. Gezien het feit dat het te lenen geldbedrag hoog is en het een geldlening betreft waar u in veel gevallen 30 jaar aan vast zit is het bij hypotheken met dit soort stuntrentes echter des te belangrijker om goed te begrijpen hoe het leenproduct in elkaar steekt en of er wellicht een of meer addertjes onder het ogenschijnlijk groene gras verborgen zitten. Kortom, het aangaan van een hypotheek is een belangrijke beslissing waar u zeker niet licht over na moet denken. Vakkundige hulp van Confinced.nl, uw ervaren hypotheekadviseur voor Zwolle en omstreken, is in principe dan ook onontbeerlijk. Ons kantoor is niet aan een specifieke hypotheekverstrekker gekoppeld, zodat we u altijd van echt onafhankelijke adviezen kunnen voorzien.

Een persoonlijke aanpak voor een passend leenproduct

Wanneer u Confinced.nl voor uw hypotheekadvies inschakelt, dan kunt u ervan op aan dat in eerste instantie uw persoonlijke situaties en uw specifieke hypotheekwensen nauwkeurig in kaart worden gebracht. Alleen dan kunnen we namelijk adequate matches met het aanbod van de tientallen verschillende geldverstrekkers in ons bestand maken. Onze gedegen manier van werken het te voorkomen dat u tijdens de looptijd van de hypotheek vervelende risico’s loopt. Natuurlijk begrijpen we dat ook een lage rente voor menigeen een belangrijke rol in het totaalplaatje speelt en dus zullen we ook daar gegarandeerd rekening mee houden tijdens het selectieproces.

Ook ondersteuning tijdens de hypotheekaanvraag

Heeft u op basis van ons hypotheekadvies besloten om bij een specifieke geldverstrekker uw hypotheek af te sluiten, dan kunnen we u ook tijdens het volledige aanvraagtraject begeleiden. Omdat we vanaf de eerste intake al een hoop informatie over u als klant verzamelen beschikken we op het moment van aanvraag meestal al over vrijwel alle benodigde documenten die een geldverstrekker voor het goedkeuren van een hypotheek in wil zien. Met uw goedvinden kunnen we met de inhoud van uw persoonlijke dossier direct een aanvraag voor u opstarten, zodat vertragingen zoveel mogelijk worden voorkomen. Onze uiterst efficiënte werkwijze zorgt ervoor dat de geselecteerde geldverstrekker razendsnel over al uw relevante persoonlijke info kan beschikken, zodat uiteindelijk ook snel de beoogde hypotheek toegekend kan worden. Alleen al dit stukje extra serviceverlening en ontzorging van onze klanten is voor menigeen reden om ons als hypotheekadviseur in Zwolle inte schakelen.