Mix en match met deze Caruso blazer!

Caruso blazer

Voor mijn werk moet ik er altijd representatief uitzien, dus ik shop graag bij Pauw.com omdat ze hier een grote collectie mooie en nette kleding hebben. Mijn meest recente aankoop is een prachtige blazer van Caruso, een van mijn lievelingsmerken. Ik ben er heel blij mee, want hij is goed te combineren met de rest van mijn werkgarderobe. De blazer heeft een mooie donkerblauw kleur en staat bijvoorbeeld erg goed bij mijn donkerbruine leren schoenen en grijze pantalons. Ik houd ervan om mijn werkkleding te mixen en matchen omdat ik het leuk vind om er iedere dag weer net iets anders uit te zien.

De Caruso blazer is mooi getailleerd en de pasvorm kleedt dus goed af. Verder zit hij ook heel lekker en ik kan me er vrij in bewegen. Sommige blazers zitten namelijk nogal stijf en dat is niet fijn als je daar de hele dag in moet rondlopen. Gelukkig is dat bij deze blazer absoluut niet het geval en is het gemaakt van een soepel, maar toch stevig materiaal van goede kwaliteit. Ik ben erg blij dat ik deze Caruso blazer eigenlijk bijna het gehele jaar door aan kan. De blazer is gemaakt van een mix van wol en kasjmier en is dus heerlijk warm! Als ik met de auto naar mijn werk ga, dan hoef ik niet eens een jas eroverheen aan te trekken. Verder gebruik ik de blazer ook als tussenjas in de herfst of in de lente.

De blazer is tenslotte ook goed te combineren met zowel formele als casual kleding. Zoals eerder gezegd, draag ik hem namelijk vaak naar mijn werk, maar ik kan het jasje bijvoorbeeld ook aan als ik naar een borrel of de stad in ga. Op mijn werk draag ik de jas op een pantalon en nette herenschoenen voor een professionele look. In mijn vrije tijd draag ik er bijvoorbeeld een spijkerbroek en witte sneakers onder en dan zie ik er meer smart casual uit. Het design is minimalistisch, waardoor je hem eigenlijk bij iedere gelegenheid wel aan kan. Ik vind deze Caruso blazer daarom een enorme goede aankoop!