Mijn nieuwe favoriete Jacob Cohën spijkerbroek

Ik ben helemaal gek op mijn nieuwe spijkerbroek van Jacob Cohën. Ik heb deze bij Pauw.com besteld, aangezien ze hier een grote collectie aan Jacon Cohën jeans hebben en ik dus ruim de keuze had uit verschillende modellen. Uiteindelijk ben ik voor een mooie zwarte skinny jeans gegaan. Een zwarte spijkerbroek is namelijk supermakkelijk te combineren met andere kledingstukken en is dus echt een onmisbaar item in mijn kledingkast.

Ik ben voor het model Kimberly Cropped Skinny Jeans gegaan, want deze had de perfecte pasvorm! De jeans zit heel mooi om mijn benen en billen en ik heb echt het idee dat deze broek mij een stuk slanker maakt. Daarnaast kleedt de zwarte kleur ook goed af en dus voel ik me heel erg zelfverzekerd als ik deze broek aanheb. De kleur is niet gitzwart, maar meer een vintage zwart. Ik vind deze wassing heel mooi omdat er op de juiste plekken een lichtere kleur te zien is. Dit maakt de broek heel erg flatterend en je krijgt er echt een mooi en vrouwelijk figuur door. Ook is de jeans van hele mooie kwaliteit denim gemaakt. Het materiaal voelt lekker zacht aan, maar is tegelijkertijd ook heel stevig en slijtvast. Ik heb me laten vertellen dat deze jeans jarenlang meegaan en ze met de tijd alleen maar mooier worden. Ik zie mezelf voorlopig nog wel in deze jeans! Ik draag hem namelijk het liefst iedere dag omdat hij heel lekker zit.

Bij Pauw.com heb je deze Kimberly jeans trouwens ook in de “normale” versie, maar aangezien ik niet zo lang ben en korte benen heb, ben ik voor de “cropped” versie gegaan. De jeans heeft bij mij de perfecte lengte en ik ben zo blij dat ik niet naar de kleermaker hoef om de pijpen te laten vermaken. Het is geen goedkope spijkerbroek, maar ik ben er zo tevreden over dat ik er zelfs over denk om hem in een andere kleur te kopen. Ik vind de Kimberly Cropped Skinny Jeans van Jacob Cohën dus echt een aanrader!