Huis kopen duitsland

Wist u dat steeds meer mensen in het grensgebied met onze Oosterburen er voor kiezen om een huis te kopen in Duitsland? Dat is natuurlijk niet zonder reden. Een huis kopen in Duitsland is niet alleen financieel voordelig; vaak zijn de huizen ook luxer en ruimer. Dat is een typisch geval van een win-win situatie. Benieuwd naar de huizen die er in Duitsland beschikbaar zijn? Neem dan eens een kijkje op oostmakelaardij.nl en bekijk direct het beschikbare aanbod.

Huis kopen in Duitsland

Een huis kopen in Duitsland lijkt een hele grote stap, maar dat is het natuurlijk niet. Zeker wanneer je al in het grensgebied woont, is de stap zo gemaakt. Bovendien zijn de huizen er vaak ruimer en comfortabeler. In Duitsland worden wijken namelijk niet helemaal tot op de vierkante millimeter volgebouwd. Huizen hebben vaak een meer natuurlijke omgeving en veel huizen zijn dan ook vrijstaand, zonder dat je daar direct het volle pond voor moet betalen. Overigens kun je gewoon in Nederland blijven werken als je dat wilt.

Financieel voordelig

Ook finaniceel gezien is een huis kopen in Duitsland erg voordelig. Vergeleken met Nederland zijn de huizen erg goedkoop en het leven in het land is ook stukken goedkoper dan in Nederland. Zo is autorijden stukken voordeliger en kunt u uw hypotheekrente gewoon blijven aftrekken. Natuurlijk komt er van alles kijken bij een verhuizing naar Duitsland. Oost Makelaardij heeft daar echter veel ervaring mee. Kijk op oostmakelaardij.nl om te zien wat wij kunnen betekenen!