Huis Duitsland

Een huis kopen in Duitsland is eenvoudig én ingewikkeld tegelijk. Het woningaanbod is ruim en zeer aantrekkelijk, maar tegelijkertijd komen er nogal wat haken en ogen kijken in verband de Duitse wet- en regelgeving omtrent het kopen van huizen. Holland Immocenter helpt u graag aan de nodige ondersteuning in beiden en is daarmee een betrouwbare makelaar in het grensgebied?

Wie zijn wij?

Holland Immocenter is een makelaarsbedrijf actief in het grensgebied tussen Nederland en Duitsland. Wij specialiseren ons in koopwoningen aan de Duitse kant van het grens – een geliefd gebied vanwege haar schitterende natuur en uitgestrekte gebieden. Bent u geïnteresseerd in het kopen van een woning bij onze oosterburen? Dan doet u er goed aan contact met ons op te nemen. Wij kennen de Duitse woningmarkt als géén ander.

Wat bieden wij?
Holland Immocenter heeft een rijke collectie aan koophuizen in het westen van Duitsland, vlakbij de Hollandse grens. Het soms wat ingewikkelde proces van aankoop kan lastig zijn. Daarom bieden we, tijdens de aankoop van een woning in Duitsland, optimale ondersteuning in alle bijkomende facetten.

Wat kunnen wij?
Zoals gesteld is de Duitse regelgeving omtrent de aankoop van woningen nét iets anders dan we in Nederland gewend zijn. Geen zorgen – daar zijn wij voor. Holland Immocenter ondersteunt u graag tijdens alle facetten en processen die komen kijken bij het aanschaffen van een woning in Duitsland.

Méér informatie
Kijk voor het meest recente aanbod woningen verder op deze website: www.hollandimmocenter