Helemaal blij met deze mooie en compacte crosstrainer!

Matrix crosstrainer

Ik heb een hele mooie crosstrainer besteld bij Fitnessapparaat.nl. Ik wilde namelijk mezelf motiveren om wat meer aan beweging te doen en met zo’n apparaat thuis ga je veel makkelijker aan de bak. Ik heb dit persoonlijk ook ondervonden, want sinds ik de deur niet meer uit hoef te gaan om te sporten, sport ik nu ineens een stuk vaker! Ik heb dus de Matrix E50 Crosstrainer – XR besteld en ik ben helemaal blij met deze prachtige crosstrainer. Als klap op de vuurpijl kwam iemand van Fitnessapparaat.nl hem ook nog eens gratis monteren. Ik kon dus eigenlijk meteen beginnen met sporten en dat doe ik nu dan ook bijna iedere dag sinds ik dit ding in huis heb staan!

Een van de redenen waarom ik voor deze crosstrainer gegaan ben, is vanwege het compacte en mooie design. Mijn crosstrainer moet in de studeerkamer, waar ook al een bureau en een kast staat. De Matrix E50 beschikt namelijk over de Suspension Technologie en dat is echt ideaal als je niet zoveel ruimte in huis hebt. Er zitten dus geen rails en rollen op dit apparaat en daardoor is het apparaat een stuk kleiner in vergelijking met andere crosstrainers die ik heb gezien. Als bijkomend voordeel is deze crosstrainer ook nog eens erg stil. Dit is wel zo handig aangezien ik in een appartement woon en mijn onderburen het waarschijnlijk niet zo leuk zullen vinden als er teveel geluidsoverlast plaatsvindt. Verder is het design van de Matrix E50 erg handig, want de handgrepen zijn voorzien van handige sneltoetsen en hartslagsensoren, waardoor de crosstrainer erg makkelijk te bedienen is.

De Matrix E50 crosstrainer heeft ook nog een LCD-scherm waarop je je prestaties bijvoorbeeld kunt bijhouden. Ik vind dit erg motiverend, want ik probeer dan altijd het maximale uit mijn work-out te halen als ik zie hoe hard ik bezig ben. Daarnaast kun je ook kiezen uit allerlei programma’s en mijn favoriete work-out programma is de Sprint 8. Deze korte, maar zeer heftige intervaltraining is gefocust op vetverbranding en spieropbouw en laat dat nou net die twee dingen zijn die ik ook graag wil bewerkstelligen. Naast de Sprint 8 kun je ook kiezen uit een speciaal hartslagprogramma, normale intervallen, Watt en een handmatig programma. Ik vind het af en toe wel fijn om af te kunnen wisselen. Kortom, een topapparaat om in huis te hebben!