Echte topjoggers van Gorilla Wear!

Ik heb een geweldige joggingbroek van GorillaWear.com gekocht en ik ben er supertevreden over! Ik was al een hele tijd op zoek naar goede kwaliteit sportbroek om bijvoorbeeld in te sporten of te chillen en deze van Gorilla Wear is daar echt perfect voor. Hij zit niet alleen heerlijk, maar ziet er ook nog eens heel mooi uit.

Ik heb de Shawnee Joggers in de kleur Grijs GemĂȘleerd gekozen, want grijs is mijn lievelingskleur en past goed bij mijn andere sportkleding. Het model van deze joggers kleedt supermooi af en je billen komen er mooi in uit. De broek sluit mooi aan om je lichaam, lubbert niet en ik voel me er sexy in. De broekspijpen sluiten ook goed aan bij je enkels en geven de illusie van slanke benen, erg flatterend dus! Het elastiek boven bij je heupen en buik is van goede kwaliteit en is dus erg stevig, maar zit absoluut comfortabel en knelt helemaal niet. De broek blijft daardoor dus altijd op zijn plek zitten als je bijvoorbeeld burpees aan het doen bent. Ook heb ik de joggers inmiddels al een aantal keer in de was gedaan en ik kan je vertellen dat de kleur en het model van de joggers supermooi blijven na het wassen en dat deze broek er nog als nieuw uitziet!

De Shawnee Joggers heeft verder hele handige zakken met rits aan beide kanten en dat vind ik een groot pluspunt. Ik ga namelijk weleens buiten hardlopen en dan kan ik hier dus veilig mijn sleutel en wat kleingeld in kwijt. En als ik de stad in ga en geen zin heb om een tas mee te nemen, kan ik in de zakken mijn telefoon, sleutels en pinpas stoppen. Ik trek deze sportbroek dus echt heel vaak aan, ook als ik niet aan het sporten ben. Ik heb al van verschillende mensen in de sportschool en van een aantal vriendinnen complimentjes gehad op deze mooie Gorilla Wear Joggers. Ik zit er daarom over te denken om deze mooie joggers ook nog in een andere kleur te bestellen, want ik zag op GorillaWear.com ook een prachtige rood gemĂȘleerde versie. Echte topjoggers wat mij betreft dus!