De mooiste woningen vind je over de grens

Ben je op zoek naar een nieuw huis? Dan heb je uiteraard een heel groot gebied om in te kijken. Zeker als je qua werk niet afhankelijk bent van een locatie is dat het geval. Bijvoorbeeld als je met pension bent of wanneer je voornamelijk vanaf huis werkt. Het kan natuurlijk ook dat je gewoon toe bent aan iets nieuws en ergens anders wilt gaan wonen om daar werk te zoeken. Heb je ook wel eens verder gekeken dan de grenzen van Nederland? Bij onze oosterburen bijvoorbeeld? Duitsland is een prachtig land om te wonen. Bovendien zijn er veel huizen te koop tegen enorm aantrekkelijke prijzen. Als we het aanbod van Hollandimmocenter.com mogen geloven tenminste.

Stukken goedkoper
De huizenmarkt is nu eenmaal stukken aantrekkelijker in Duitsland dan in ons eigen land. Dat heeft onder andere te maken met het feit dat er in Duitsland simpelweg veel meer huizen beschikbaar zijn en meer ruimte is. Vooral buiten de grote steden zijn de huizen erg goedkoop. Als je jouw rijtjeshuis in Nederland verkoopt, koop je voor hetzelfde bedrag in Duitsland een geheel vrijstaand huis inclusief eigen tuin en oprit! Ideaal om je oude dag door te brengen maar ook als je jonger bent of geen gezin hebt kun je hier prima wonen.

Andere voordelen
Een huis kopen in Duitsland heeft trouwens nog meer voordelen. Zo is de gezondheidszorg hier uitstekend en zijn er geen wachtlijsten. Verder zijn de belastingen voordeliger en betaal je minder geld om auto te rijden en boodschappen te doen!